Correctie, eindredactie en advies
Je teksten laten corrigeren, redigeren of beoordelen? Ik help je graag met mijn diensten op het gebied van eindredactie. Bekijk de mogelijkheden.
16066
page-template-default,page,page-id-16066,bridge-core-1.0.4,ajax_updown,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Eerste Hulp Bij Schrijven

Geschreven content is van onmiskenbaar belang voor je zichtbaarheid als ondernemer. Maar niet iedereen is in de wieg gelegd om te schrijven. Misschien laat je Nederlandse taalbeheersing te wensen over, krijg je het niet voor elkaar om vlotte zinnen te formuleren, of ontbreekt het je aan de kennis om je schrijfkunsten naar een hoger niveau te tillen. Wat je probleem ook is, ik help je graag!

Corrigeren

 

Heb je iets geschreven, maar wil je even een check om zeker te weten dat alles taalkundig klopt? Dat er geen kromme zinnen, foutieve opsommingen of slordige dt-fouten in staan? Logisch, slecht geschreven copy staat alles behalve professioneel. Ik bekijk je tekst graag en corrigeer hem op taal, zodat je zeker weet dat je geen flater slaat. Stuur mij een e-mail met je huidige opzet in de bijlage en ik stuur je de gecorrigeerde versie zo snel mogelijk terug.

✔ Taalfouten corrigeren

Prijsindicatie: 35 euro per 500 woorden.

Herschrijven

 

Je probeert een blog, een over mij-pagina of een persbericht te schrijven, maar loopt steeds vast. Je hebt alle ingrediënten in huis, maar mist het sausje dat ervoor zorgt dat het ook écht lekker weg leest. En je betwijfelt of de boodschap wel overkomt. De letters op papier beginnen je te duizelen en je weet niet wat je nog kunt doen om de tekst te verbeteren. Bespaar je de moeite! Op basis van jouw voorzet herschrijf ik je tekst tot een lekker leesbaar en taalkundig correct geheel.

✔ Taalfouten corrigeren
✔ Schrijftechnisch redigeren

Prijsindicatie: 65 euro per 500 woorden.

Adviseren

 

Dat het belangrijk is om online zichtbaar te zijn, weet je best. Je waagt ook regelmatig een poging, maar bent niet helemaal overtuigd van je schrijfkunsten en twijfelt of je bijdrages pakkend genoeg zijn. Om je blogs, social mediaposts en webteksten naar een hoger niveau te tillen, kun je wel wat concrete verbeterpunten gebruiken. Ik help je graag! Ik neem je teksten onder de loep en voorzie je van uitgebreide feedback, waarmee je echt verder kunt.

✔ Gemaakte taalfouten toelichten
✔ Suggesties voor verbetering doen
✔ Schrijftechnische kennis overdragen

Prijsindicatie: 75 euro per 500 woorden.

Hulp nodig?

Op aanvraag ook mogelijk: een pakketprijs voor een combinatie van diensten of een abonnement op maat. Liever dat ik je teksten van begin tot eind schrijf? Met alle plezier! Stuur me een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.

eindredactie correctie redigeren begeleiding schrijven